Mette Rold Psykoterapi

METTE ROLD PSYKOTERAPI - liv i bevægelse og forandring

Integral og eksistentiel
psykoterapi

Integral og eksistentiel psykoterapi kan være den hjælp, som du har brug for.

Terapien kan bane vejen for, at du kommer til at forstå essensen af dit problem. Herfra vil du kunne skabe den nødvendige forandring, der er bedst for dig.

 

I den terapeutiske samtale vil du blive mødt tillidsfuldt, roligt og nænsomt. 

Sammen undersøger vi de udfordringer, der kan være i dit liv og hvad der ligger bagved. Det vil ske i et nærværende rum, som vil give dig plads og mulighed for at mærke efter og få en kontakt med dig selv. 

Derfra kan du blive bedre til at sætte retning i dit liv.

JEG TILBYDER

Individuel terapi

I den terapeutiske samtale vil du blive mødt tillidsfuldt, roligt og nænsomt. Sammen undersøger vi de udfordringer, der kan være i dit liv og hvad der ligger bagved. Det vil ske i et nærværende rum, som vil give dig plads og mulighed for at mærke efter og få en kontakt med dig selv. Derfra kan du blive bedre til at sætte retning i dit liv.

Kunstterapi

Jeg kan tilbyde at sætte fokus på kunsten i terapien. Du behøver ikke at have erfaring med kunsten for at gå ind i en kunstterapeutisk proces. Det er noget alle har talent for. Den kunstneriske proces kan give dig dybere adgang til ubevidste lag hos dig selv, som kan styrke dig i din bevidstgørelse og erkendelse af din livssituation på dybere og mere forandrende niveauer.

Temaer i terapi

1. Eksistens og livets store spørgsmål 2. Chok og traume 3. Kærlighed og seksualitet

Kontakt mig for at booke en tid

Sted

Fuglsvej 27, 4300 Holbæk

kontakt

Telefon: 22 83 29 92

Email : rold.mette@gmail.com